Rólunk

Természetesen.

történetünk

Szerettünk volna egy helyet Budapesten, ahol a minőségi kávé, a barátságos környezet és a környezet-tudatosság mind egy helyen található meg. Ebből az elhatározásból nyílt meg 2011 elején az Ecocafe. Egy olyan kávézó, ahol organikus és fair trade alapanyagokat felhasználva képviseltetjük magunkat a hazai specialty kávékultúra világában.

filozófiánk

A megszokottnál eltérőbb szemlélettel látjuk a világot és próbálunk tudatosan a jövőbe tekinteni. Organikus látásmódunk a felhasznált alapanyagoktól, csomagolóanyagoktól egészen a tisztítószerekig terjed.

Ettől is vagyunk olyan különlegesek: nálunk nemcsak egy kiváló kávét kaphatsz, hanem egy szellemiséget is, ami előre mozdítja a világot, amitől a test és a lélek egyensúlyba kerül.

jövőképünk

Hiszünk abban, hogy minden elért teljesítmény csak egy adott állomás az Ecocafe életében. Folyamatosan azon dolgozunk, hogyan lehetünk még jobbak a mindennapok során, így mindig vannak olyan területek, ahol tudunk fejlődni és újításokat bevezetni. Zöld világnézetünkön kívül nagy hangsúlyt fektetünk a specialty trendek követésére, eszközeink modernizálására és saját készségeink fejlesztésére. A célunk, hogy az Ecocafe jóval több legyen, mint egy kiváló specialty kávézó.

A képre kattintva leadhatod a rendelésed

Rendelés